Bouwopruiming

Uw bouw opruimen en schoonmaken is behalve een visitekaartje voor het bouwbedrijf, ook noodzakelijk in het kader van de veiligheid.

Bouwopruimers zijn vaak de onzichtbare werkers op een bouwput. Ze lijken niets te maken of mee te helpen met het bouwproces. Toch zijn deze mensen onmisbaar voor een nette ‘put’. Ze zorgen ervoor dat uw opdrachtgever aankomt op een bouwplaats waar ze vertrouwen hebben in het werk, want het ligt er allemaal netjes en verzorgd bij.

Voor de vaklieden op uw bouwplaats is de bouwopruimer een goede uitkomst, want deze mensen kunnen zich volledig concentreren op waar ze goed in zijn. U heeft deze mensen immers niet ingehuurd om schoon te maken. In die zin werkt de bouwopruimer ook nog eens kostenbesparend.

Niet alleen zorgen onze bouwopruimers dat ze alle nodige voorblijven, maar nemen ze ook graag een stukje zorg uit uw handen. Ook zijn onze bouwopruimers bereid samenhangende- of assisterende opdrachten uit te voeren.
Wij zetten onze bouwopruimers regelmatig in voor:

  • Opruimen van de gehele bouwplaats
  • Schoonvegen
  • Ruimen van bouw afval
  • Gesorteerd afval deponeren in de hiervoor bestemde containers
  • Verwijderen van stempels
  • Spijkervrij maken van planken
  • Assisterende werkzaamheden
  • Schoonmaken van bouwketen

Het schoonmaken van bouwketen is een must als we praten over midden en grote bouwplaatsen.
Met alle personeel die hier komen eten en drinken is het verstandig om deze schoon te houden. Denk aan de wc’s en schaftruimtes. Denk bijvoorbeeld ook maar eens aan de uitvoerders-keten. Daar ontvangt u bezoekers van uw bouw en is dus een visitekaartje van uw onderneming.

Indien er sprake is van dagelijks onderhoud van de bouwplaats, zijn de medewerkers eerder geneigd deze ook daadwerkelijk schoon te houden. Er zal sprake zijn van een constant schone werkomgeving.

Dus laat onze bouwopruimers een stukje zorg uit uw handen nemen met het schoon, netjes en overzichtelijk houden van uw bouw.

Voor meer info kunt u ons bellen of mailen voor een op maat gemaakte offerte.